29.08.2022-10:32 (Son Güncelleme:29.08.2022-16:49)


1

Öncelikle Putin'in eski eşi Ludmina Putin ile başlayalım. çift 2013 yılında boşanma kararı aldı. Putin'in daha sonra genç bir kadınla aşk yaşadığı ortaya çıktı.



2

Putin'in Ludmina ile evliliğinde iki kız çocuğu var. Birisi 36 yaşındaki Maria Vorontsova diğeri 35 yaşındaki Katerina Tikhonova.



3

Ayrıca Putin'in bir de torunu olduğunu biliyoruz. Fakat cinsiyetleri ya da hangi kızından olduğu bilinmiyor. Rusya Başkanı ailesini sır gibi saklıyor.



4

Putin torunları ile ilgili; "Torunlarıma gelirsek… Biri anaokuluna başladı bile. Lütfen şunu anlayın. Onların kraliyet ailesi prensesleri gibi yetişmelerini istemiyorum. Onların normal insanlar olarak büyümelerini istiyorum" açıklamasını yaptı.



5

1985'te doğan Maria. St Petersburg Üniversitesi'nde biyoloji ve Moskova Devlet Üniversitesi'nde tıp okudu.



6

Maria Vorontsova şu an endokrin alanında uzmanlaşmış bir akademisyen. Çocuklardaki "bodur büyüme" hastalıkları üzerine bir de kitap yazdı. Ayrıca tüm bunlara ek olarak Moskova'daki Endokrinoloji Araştırma Merkezi'nde kayıtlı araştırmacılardan biri. İş insanı Jored Faassen ile evli.



7

35 yaşındaki Katerina Tikhonova ise bir dansçı! Katerina, ablasına göre daha ön plandaydı. 2013 yılınd katıldığı uluslararası bir dans yarışmasında 5. oldu.



8

Küçük kızları yine aynı yıl Putin'in arkadaşının oğlu Kirill Shamalov'la evlendi. Fakat o da babası ve annesi gibi bir süre sonra boşandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR