Restoran Sahibi, Tacizci Epstein ve Weinstein'ın Oturduğu Masayı Ateşe Verdi

Taciz ve çocuk istismarı suçlamalarıyla gündeme gelen ünlü yapımcı Harvey Weinstein ve milyarder Jeffrey Epstein, müdavimi oldukları bir restoranın işletmecisi tarafından protesto edildi. İşletme sahibi, Epstein ve Weinstein’ın restoranında düzenli olarak oturduğu masayı yaktı.

20.07.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-15:04) Restoran Sahibi, Tacizci Epstein ve Weinstein'ın Oturduğu Masayı Ateşe Verdi

New York’ta bir restoran işletmecisi, cinsel taciz suçluyla gündeme gelen yapımcı Harvey Weinstein ve çocuk istismarı suçlusu milyarder Jeffrey Epstein’in sıklıkla uğrayıp oturduğu masayı ateşe verdi.

CNN’den yansıyan açıklamaya göre, Epstein ve Weinstein’in sürekli uğradıkları restoranın sahibi Zach Erdem, iki kişinin de adının restoran tarihinden silinmesini istediğini dile getirdi.

İşletme sahibi Zach Erdem, ''Epstein’in bu masada oturduğunu hatırladıkça ‘bu laneti yakmalıyım’ diye düşündüm ve restoranımın lekelenmesine istemedim. Bu restoranda kadınları istismar edenler hoş karşılanmaz'' diye konuştu.

MİLYARDER JEFFREY EPSTEİN ÖLÜ BULUNMUŞTU
Epstein, 18 yaşından küçük kız çocuklarını istismar etme suçundan ötürü adalet karşısına çıktıktan sonra, yargılanmayı beklediği sırada cezaevinde geçen yıl ölü bulunmuştu.

Güvenlik kaynakları, Epstein’in intihar ettiğini duyurmuştu. Hollywood film yapımcısı Weinstein ise önceki sene cinsel taciz ve tecavüz suçlarıyla hapis cezasına çarptırılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal