Resmi Gazete’de yayımlandı: Hangi müdürlükler değişti? Maliye Bakanlığı’nda dikkat çeken atamalar

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve 4 üniversiteye ilişkin atama kararları bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. Maliye Bakanlığı’nda dikkat çeken atamalar yapıldı. Peki hangi müdürlükler değişti? İşte sorunun yanıtı...

28.07.2022-15:54 - (Son Güncelleme: 28.07.2022-15:54)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve 4 üniversiteye ilişkin atama kararları 28 Temmuz 2022 Perşembe sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan karara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda dikkat çeken atamalar yapıldı. 

Hangi müdürlükler değişti?

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğü’ne Yasemin Girici, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü’ne Ömer Karademir, Muhasebat Genel Müdürlüğü’ne Serkan Yüceer, Risk Analizi Genel Müdürlüğü’ne Fatih Mehmet Bal, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na Kemalettin Işık, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığı’na Mehmet Ali Köse atandı.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda açık bulunan başkan yardımcılığı görevine Ramazan Güngör getirildi.

Resmi Gazete atama

4 üniversiteye yeni rektör atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 4 üniversiteye yeni rektörler atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan söz konusu karar neticesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü’ne ise Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal