21.02.2022-15:02 (Son Güncelleme:21.02.2022-15:15)


1

Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes bu sezon Sivasspor formasıyla gösterdiği performansla beğenileri üzerine alan Kerem Atakan Kesgin ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Geçtiğimiz yaz Kayserispor'dan Doğan Alemdar'ı kadrosuna katan Fransız ekibi Rennes, Türkiye'den yine bir genç yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.



3

Fransız ekibi, Sivasspor'un genç yıldızı Kerem Atakan Kesgin'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Yaşanılan gelişmeler büyük ses getirdi.



4

Rennes'in Kerem Atakan Kesgin için Sivasspor'a 2.5 milyon Euro'luk bir bonservis önerdiği aktarıldı. Sivasspor'un ise bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro talep ettiği aktarılıyor.



5

Bu anlamda iki takım arasında pazarlıkların başladığı belirtiliyor. Sivasspor'un genç yıldızı ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.



6

Ağustos 2020'de Göztepe'nin ardından Sivasspor'un kadrosuna katılan Kerem Atakan Kesgin, ilk sezonunda sadece 5 karşılaşmada 159 dakika süre aldı.



7

Bu sezon ise 21 yaşındaki genç yıldız Sivasspor formasıyla toplam 14 karşılaşmaya çıkarken 1 gol ve 1 asistlik de skor katkısı sağlamış oldu. Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu, on numara ve orta sahanın ağında da görev alabiliyor.



8

21 yaşındaki futbolcu kariyerine Bucaspor altyapısında başladı. Ardından Bucaspor'un A takım seviyesine çıktı. Bucaspor'un ardından İzmir ekibi Göztepe'ye transfer oldu. 2020'nin yaz transfer döneminde ise Göztepe'den Sivasspor'un kadrosuna katıldı. Futbolcu ile Fransız ekibi Rennes dışında gerek yurt içinden gerek yurt dışından başka önemli takımlarında ilgilendiği biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR