21.02.2022-14:27 (Son Güncelleme:21.02.2022-14:43)


1

Fenerbahçe'nin uzun süredir anlaşmaya sağladığı Ferdi Kadıoğlu ile mutlu sona vardığı öğrenildi. Yapılan yeni sözleşme gündeme bomba gibi düştü.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği büyük merak konusu haline gelmişti.



3

Sarı lacivertlilerin futbolcu ile uzun süren yeni sözleşme görüşmeleri son buldu. Sarı lacivertlilerin Ferdi Kadıoğlu ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.



4

Gelen son bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi Ferdi Kadıoğlu'nun menajeri Rob Janssen ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya vardı. Bu anlamda Ferdi Kadıoğlu son yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıl daha sarı lacivertli formayı terletecek.



5

Yani yeni mukavele 4+1 yıllık şeklinde olacak. 2018 yılında Hollanda takımlarından NEC Nijmegen'den 1 milyon 400 bin Euro karşılığında Fenerbahçe'ye gelen futbolcunun sözleşme detayları da ortaya çıkıyor.



6

Genç yıldızın yeni anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon 500 bin Euro garanti ücret alacağı aktarıldı. Futbolcu için ayrıca 500 bin Euro da imza parası ödemesi olacak. Sözleşmede başarıya bağlı olarak bonus gelirleri de bulunmakta.



7

Talibi çok fazla olan Ferdi Kadıoğlu'na önümüzdeki zamanlarda cazip tekliflerin gelmesi halinde sözleşmeden çıkış maddesi de koyuldu. Bu anlamda 22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında serbest olabilecek ve başka bir takıma transferi gerçekleşecek.



8

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte. Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde yaşananlar Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR