21.02.2022-12:43 (Son Güncelleme:21.02.2022-12:59)


1

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe kendi evinde Hatayspor'u 2-0 yendi



2

Fenerbahçe aldığı galibiyet ile uzun süre sonra 3 puan sevinci yaşamış oldu. Alınan galibiyet Fenerbahçe camiasında da büyük sevince neden oldu.



3

Alınan galibiyet Fenerbahçe camiasında da büyük sevince neden oldu. Galibiyette Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler büyük alkış aldı. Arda Güler gerek gösterdiği performansla, gerek oynadığı futbolla beğenileri üzerine aldı.



4

Karşılaşmada ise Arda Güler'in, Serdar Dursun'a söylediği sözler dikkat çekti.



5

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Hatayspor karşısında ilk 11'de şans buldu. Geçtiğimiz karşılaşmalarda oyuna sonradan dahil olan genç yıldız, Hatayspor mücadelesiyle beraber ilk kez 11'de yer almış oldu. Karşılaşma öncesinde Arda Güler'e tribünlerden destek gelirken, taraftarlar genç yıldız lehine tezahüratlar yaptılar. Arda Güler ise taraftarları alkışlayarak karşılık vermiş oldu.



6

Mücadeleye damga vuran bir pozisyon ise kaleyi karşıdan gören bir noktadan firikik kazanan Fenerbahçe'de 16 yaşındaki Arda Güler ile Serdar Dursun arasında ilginç bir diyalogda yaşandı. Topun başına Serdar Dursun ile birlikte gelen Arda Güler, Serdar Dursun'a seslenerek, 'Sen mi vuracaksın abi?' diye sordu.



7

Serdar Dursun'un ise kullandığı vuruş kalecide kaldı.



8

Karşılaşmada gerek oynadığı futbol gerek sahadaki duruşu ile Arda Güler büyük alkış aldı. Futbolcunun sergilediği performans Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırdı. Genç yıldızdan gerek Fenerbahçe camiası gerek Türk futbolu çok şey bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR