20.02.2022-18:29 (Son Güncelleme:20.02.2022-18:29)


1

Çaykur Rizespor bugün yapılan resmi açıklamayla birlikte yeni teknik direktörünü resmen açıkladı. Karadeniz ekibinin yeni teknik adam seçimi ise büyük bir şaşkınlık yarattı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için vakit kaybetmeden hamlesini yaptı.



3

Karadeniz ekibi, 1.5 yıllığına tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz ile anlaşma sağladı. Yapılan açıklama kulübün resmi internet sitesinden işte bu ifadelerle paylaşıldı ;



4

Çaykur Rizespor’umuzun yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz… Kulübümüz, tecrübeli teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaşma sağladı.



5

Kulübümüzün İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen, Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Selim Selimoğlu’nun katıldığı imza töreninde, Bülent Korkmaz ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.



6

Bülent Korkmaz'a kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz.



7

Tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon son olarak kısa bir dönem Akdeniz ekibi Alanyaspor ile çalışmış sonrasında görevinden istifa etmesinin ardından adı Galatasaray teknik direktörlüğü ile anılmıştı.



8

Küme düşme hattındaki Rizespor kalan maçlarında Bülent Korkmaz ile sahada olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR