01.10.2022-14:45 (Son Güncelleme:01.10.2022-14:45)


1

Kızına şiddet uyguluyor!

Kızına şiddet uyguluyor!

Bir dönem oyuncu Deniz Uğur ile evli olan Reha Muhtar'ın kızı Mina'ya şiddet uyguladığı iddia edilmiş, kızının şikayet dilekçesi ortaya çıkmıştı.



2

Deniz Uğur ifşa etti

Deniz Uğur ifşa etti

Daha sonra şikayetini geri çekmişti. Deniz Uğur ise kızıyla olan mesajlarını ifşa etmişti. Deniz Uğur'un yaptıkları ise tepki çekmişti.



3

Reha Muhtar yalanladı

Reha Muhtar yalanladı

Reha Muhtar hakkında söylenen iddiaları tamamen yalanlarken, Deniz Uğur'dan gündeme bomba gibi düşen bir paylaşım geldi.



4

Ses kaydını paylaştı

Ses kaydını paylaştı

Deniz Uğur, "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" notuyla birlikte, Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı anların ses kaydını yayınladı.



5

Velayet davası

Velayet davası

Daha sonra görülen velayet davasında ise kızları Mina'nın geçici velayeti anne Deniz Uğur'a verilirken oğullarının velayeti baba Reha Muhtar'da kaldı.



6

Ses kaydı tepki topladı

Ses kaydı tepki topladı

Reha Muhtar'ın bu skandal ses kaydı sosyal medyada olay yarattı. Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcıları ünlü isme tepki gösterdi.



7

Mustafa Sandal tepkisiz kalamadı

Mustafa Sandal tepkisiz kalamadı

Reha Muhtar'ın kızıyla olan ses kaydını dinleyen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan tepki gecikmedi. Kendisini çıldırtan o seslerden sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.



8

İşte o ağır sözler...

İşte o ağır sözler...

Mustafa Sandal, Twitter hesabında Reha Muhtar ile ilgili, "Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar'ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler" sözlerini yayınladı. Birçok kullanıcı ünlü isme hak verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr