01.10.2022-13:49 (Son Güncelleme:01.10.2022-13:49)


1

Ünlü model Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti 2015 yılında anlaşmalı bir şekilde boşandı.



2

Boşanma sürecini çocuklarına zarar gelmemesi adına oldukça sessiz sakin bir şekilde yürüten ikili, yine çocuklarının gelişimi için sık sık bir araya geldi.



3

Beraber tatillere, kutlamalara katılan Şikel ve Altuğ çifti hakkında, yıllar sonra ortaya atılan iddia kafaları karıştır.



4

YouTube kanalında bir programa katılan Altuğ, eski eşi hakkında, “Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi babayız, öyle bakmak lazım.



5

Bizim bir arkadaşlığımız yok şey anlamında yani devamlı birbirimizle görüştüğümüz arkadaşlığımız yok doğal olarak yani. Ama egomuzu bir kenara bıraktık” dedi.



6

Aşkları ortaya çıkarsa tazminat ödeyecekler

Aşkları ortaya çıkarsa tazminat ödeyecekler

Altuğ’un açıklamaları sonrasında Milliyet Gazetesi’nde ikili hakkında yeni bir iddia yer aldı. İddiada, “Çağla Şıkel ve eski eşi Emre Altuğ’un boşanmanın sonrasında çocuklarının magazinsel durumlardan etkilenmemesi adına yeni aşklarıyla görüntü vermemek üzere anlaştıkları öğrenildi.



7

Boşanmanın sonrasında bugüne kadar sevgilileriyle poz vermeyen çiftin, yaptığı anlaşmada her iki taraftan birinin basında aşk fotoğraflarının çıkması durumunda yüklü miktarda tazminat ödeyeceği” ifadeleri yer aldı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr