Regl Öncesi Gerginliğe Bire Bir Bitkiler

Regl öncesi kadınların fiziksel ve ruhsal sıkıntılar yaşadığı bir dönemdir. PMS dönemi olarak bildiğimiz regl öncesi sendrom belirtilerini asgari seviyeye indirecek mucize bitkileri ve regl sinirine iyi gelenleri sizin için derledik.

06.09.2019-09:08 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-08:54) Regl Öncesi Gerginliğe Bire Bir Bitkiler

Biz kadınları etkilediği kadar erkekleri de etkileyen regl öncesi sendromlar, bazen atlatması zor dönemler olabiliyor. Özellikle sinir ve gerginliğin üst seviyede olduğu dönemlerde neler yemek gerekiyor sizler için derledik.

YER ELMASI GERGİNLİĞİ ALIYOR

Yer elması çeşitli sağlık problemlerinin şifacısı olarak biliniyor. Mide krampları kuru öksürük, regl sancıları ve sinir ve gerginlik problemi olanlar için yatıştırıcı bitkilerdendir. Özellikle regl günlerinde rahmin daha iyi bir şekilde çalışmasına destek olan yer elması her kadının yemesi gereken besinler arasındaki yerini alıyor. 

PAPATYA ÇAYINDAKİ MUCİZE

Sinir ve gerginlikleri uzaklaştırmaya birebir doğal bir sakinleştirici olan papatya çayını günlük yaşandtınızda tüketerek regl günlerinde kramplarınızı önleyebilirsiniz. Vücudun ödem atmasını sağlayan papatya çayı  kadınlar için etkili bir çay.

PMS'NİN ARANAN BİTKİSİ DULAVRAT OTU

İsmi ile zaman zaman dalga geçilse de dulavrat otunun neden bu anlamı aldığıyla ilgili herhangi bir hikayesi yok. Regl öncesi sendrom etkilerini azaltmada bir hayli etkili olan bu bitki hormonların dengelemesini sağlıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal