Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu

Herkesin severek izlediği Recep İvedik flim'leri yeniden gündemde olmaya başladı. Vatandaşlar, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 filminin konusu ve oyuncu kadrosunda kimler yer almaktadır? diye araştırmalara başladılar bile. İşte herkesin merakla beklediği o filmin detaylarına sayfamızda yer verilmiştir.

18.04.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-19:30) Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu

Herkesin severek izlediği Recep İvedik filmleri serileri, çıkış tarihlerinin üzerinden yıllar geçmiş olsa da popülerliğini korumaya her zaman devam etti. Şahan Gökbakar'ın hem yazdığı hemde başrolün 'de oynadığı Recep İvedik film serilerine yeni birisi daha ekleneceği müjdesi ortaya atıldı. 

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosunda kimler yer alacak?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar takipçilerine müjdeli haberi paylaştı. Tüm Türkiye'nin severek izlemiş olduğu Recep İvedik serisinin yenisinin çalışmalarına başladığını açıkladı. Reyting rekorları kırılmış olan her seride, 7. si şimdiden nasıl olacağı sevenleri tarafından merak konusu olmuş durumda. 

Şahan Gökbakar

Senaryoyu yazmaya başlamış olan Şahan Gökbakar, bu sefer nasıl bir karakter ile izleyicilerin karşısında yer alacağı herkes tarafından merak edilmekte. Recep İvedik 7 filminin ne zaman çıkacağı henüz kesinleşmediği gibi, Filmin konusu ve kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz bilinmemektedir. 

Şahan Gökbakar'ın yapmış olduğu bir röportajında Recep karakterinin Uzak Doğu ülkesinde görmek istediğini,düşününce nasıl olur düşüncesinin kafasını kurcaladığını söylemişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal