The Walking Dead 11. sezon Netflix'e ne zaman gelecek? The Walking Dead 11. sezon Netflix'de neden yok?

The Walking Dead dizisi yıllardır seyircisi tarafından sevilerek takip ediliyor. Bu sezon final yapacağını duyuran dizinin final sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Tüm detaylar haberimizde.

18.04.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-16:46) The Walking Dead 11. sezon Netflix'e ne zaman gelecek? The Walking Dead 11. sezon Netflix'de neden yok?

Dünyada bir zombi salgınını konu edinen fenomen dizi The Walking Dead 11.sezonuyla birlikte final yapacak. Peki 11.sezon ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

The Walking Dead

The Walking Dead 11.sezon ne zaman

Dizinin başrolünü Andrew Lincoln üstleniyordu ve geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrılmıştı. Onun yerine Norman Reedus, Lauren Cohen, Jeffrey Dean Morgan gibi isimler diziye katıldı. Dizinin final sezonunun ise 22 Ağustos tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. Başlangıçta sezon 8 bölüm yayınlanmasıyla başlayıp bir süre ara verileceği duyuruldu. Dizi yapımcılarından Angela Kang final sezonu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu "10. sezona ek olarak 6 bölüm yayınlanacak. Bu 6 bölüm daha küçük olacak. 11. sezon final sezonu olacağı için çok büyük bir heyecana sahibiz. Sezon içindeki bölümlerde daha çok zombi ve heyecan dolu sahneler bulunacak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal