Recep İvedik 7 filmi ne zaman çıkacak?

Şahan Gökbakar'ın kaleminden çıkan, sinema salonlarında gire rekorları kıran, komedi filmleri arasında isminden sıkça söz ettiren Recep İvedik serisinin 7'nci filmi birçok hayranı tarafından bekleniyor. Film hakkında birçok haber çıksa da tam vizyona giriş tarihi bilinmiyordu. Filmin çıkış tarihine yönelik soru yöneltilen Gökbakar, soruyu cevapsız bırakmadı. Peki, Recep İvedik 7 filmi ne zaman çıkacak? İşte merak edilenler...

24.04.2022-22:38 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-22:38) Recep İvedik 7 filmi ne zaman çıkacak?

Şahan Gökbakar'ın hem kaleme aldığı hem de hayat verdiği Recep İvedik serisinin 7. filminin bir süredir çıkacak olacağına dair haberler gündemdeki yerini alıyordu. Filmin çıkacağının duyurulmasının ardından bu defa hangi tarihte vizyona gireceği tartışılmaya başlandı. Recep İvedik 7'nin kesin olarak ne zaman çıkacağı hayranları tarafından merak edilirken Şahan Gökbakar'dan sevindirici haber geldi.

Şahan Gökbakar

Recep İvedik ilk defa 2008 yılında izleyicilerin karşısındaki yerini aldı. Çok beğenilen filmin devam serisi gelirken en son yani 6 filmi 2019 yılında çekildi. Bunun üzerine seriye bir film daha eklenecek mi diye merak edilmeye başladı. Yaklaşık olarak 3 sene ara vermesinin ardından yeniden beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanan Gökbakar, hayranlarına sevindirici haberi kendisine yöneltilen bir soruyla verdi.

Recep İvedik 7 filmi ne zaman çıkacak?

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinde takipçileriyle gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde kendisine bir hayranı tarafından yöneltilen soruya yanıt vererek Recep İvedik serisinin 7'nci filminin ne zaman çıkacağına dair tarih verdi.

Bir takipçisi tarafından kendisine yöneltilen "Recep İvedik 7 ne zaman çıkıyor?" sorusuna Gökbakar, "Kasım civarı" cevabını verdi.

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak?

Recep İvedik konusu nedir?

Recep İvedik filmlerinin her birinin konusu ve oyuncu kadrosu birbirinden farklıdır. Her filmin tek ortak noktası Recep İvedik ve başına gelen enteresan olaylardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal