Gönül Dağı dizisi final mi yapacak? Gönül Dağı final bölümü ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın sezon sonunda final yapacağı iddia ediliyor. Bu haberle birlikte Gönül Dağı final tarihi araştırılmaya başlandı. Peki Gönül Dağı dizisi final mi yapacak? Gönül Dağı final bölümü ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

24.04.2022-10:28 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-10:28) Gönül Dağı dizisi final mi yapacak? Gönül Dağı final bölümü ne zaman?

TRT 1’de iki sezondur yayınlanan ve ekranları başındaki milyonlarca seyircinin beğenerek izlediği Gönül Dağı dizisi ilk sezonunun ardından ikinci sezonunu da başarıyla devam ettiriyor. Senaristliğini Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök’ün yaptığı, yapımcısının Ferhat Eşsiz olduğu ve yönetmenlik görevini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonun sonunda final yapacağı iddiaları dizinin sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. İzleyenler ‘’ Gönül Dağı dizisi final mi yapacak? Gönül Dağı final bölümü ne zaman?’’ sorularının cevaplanmasını beklerken diğer yandan arama motorları üzerinden araştırmalarına da devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi final mi yapacak?

Yapımcı şirket olarak Köprü Film’in yer aldığı Gönül Dağı dizisi TRT 1 ekranlarında izleyenlere Anadolu’nun bozkır kültürünü hatırlatan bir dizi olarak dikkat çekiyor. Başarılı geçen iki sezon sonucunda büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gönül Dağı’nın ikinci sezonunu tamamlamasıyla birlikte ekranlara veda edeceği iddiası dizi severler arasında tartışma başlatmış durumda.

Gönül Dağı final

Oyuncu kadrosunda Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan başrol olmak üzere Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınarkaya, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Eser Eyüpoğlu, Ege Aydan, Feyza Işık, Gülhan Tekin, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Ulviye Karaca, Şebnem Dilligil, Cemil Şahin ve Çiğdem Aygün’ün yer aldığı Gönül Dağı dizisi hakkında çıkan final iddialarıyla ilgili sevindirici haber ise geldi.

Gönül Dağı final bölümü ne zaman?

Yayın hayatına 17 Ekim 2020 tarihinde TRT 1 ekranlarında başlayan ‘’Bozkırda bir Anadolu masalı’ sloganıyla izleyenler karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinin son zamanlarda çıkan iddiaların aksine final yapmayacağı öğrenildi. Taner, Veysel ve Ramazan adındaki üç Anadolu gencinin hikayesini konu edinen dizinin 3. sezon onayını aldığı ve ikinci sezonda final yapmak yerine sezon finali yapacağı öğrenildi.

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın ikinci sezonunun finalinin ne zaman yapılacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Merak edilen sezon finali bölümünün Mayıs ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Başarılı dizi Ekim ayında 3. sezonuyla yeniden TRT 1 ekranlarında olacak gibi duruyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal