Real Madrid'in Mbappe'ye teklifi herkesi şaşırttı: Fransız yıldızın kariyeri ne olacak?

Real Madrid'in uzun uğraşlar sonucu kadrosuna katmaya çalıştığı Kylian Mbappe'de düğüm çözülmeye çalışılsa da İspanyol devinin teklifi oyuncuyu bir hayli üzecek cinsten. Fransız yıldızın sezon sonuna kadar karar vermesi bekleniyor. İşte detaylar...

25.01.2024-18:09 - (Son Güncelleme: 25.01.2024-18:09)

2017’de patlama yaptığı Monaco’dan PSG’ye rekor bonservisle transfer olan Kylian Mbappe için Fransa macerası her geçen gün sona yaklaşıyor. PSG ile sözleşme yenilemeyen Mbappe, Real Madrid’de oynamak istediği herkes tarafından bilinse de İspanyol devinin yıldız futbolcuya biçtiği maaş da belli oldu.

Futbolcu servet istiyor

İspanyol ve Fransız basınında çıkan haberlerde; 25 yaşındaki futbolcunun İspanyol devinden yıllık 70 milyon euro istediği öğrenilse de İspanya'daki mali denetimler sebebiyle Real Madrid'in Fransız yıldıza bu rakamı vermesinin imkansız olduğu kaydedildi.

Florentino Perez

Perez’in rakamı belli oldu

Haberde Florentino Perez'in Kylian Mbappe'ye 35 milyon euro teklif ettiği dile getirildi. Bundan sonraki süreçte Mbappe'nin para ile kariyer arasında tercih yapacağı vurgulandı. Fransız basını ise PSG'nin Kylian Mbappe'ye yıllık 100 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazdı. Bu sezon toplamda 26 maça çıkan Fransız yıldız, 28 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal