Ronaldo'dan Haaland ve Mbappe özeleştirisi: Suudi Arabistan Ligi hakkındaki öngörüsü herkesi şaşırttı

Real Madrid ve Manchester United başta olmak üzere birçok başarıya imza atmış olan Cristiano Ronaldo, şu sıralar Arabistan Ligi'nde top koşturuyor. Globe Soccer Awards töreninde konuşan Ronaldo "Suudi Arabistan Ligi dünyanın en iyi 3 ligi arasında yer alacak" dedi. İşte detaylar...

19.01.2024-20:34 - (Son Güncelleme: 19.01.2024-20:34)

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Dubail’de düzenlenen Globe Soccer Awards'ın 14. Törenine katıldı. Portekizli süperstar, gündeme ve kendisine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Eleştirenleri yanıltmayı seviyorum”

2023 yılının en çok gol atan oyuncusu olarak Manchester City’nin yıldızı Erling Haaland, PSG’li Mbappe ve İngiliz golcü Harry Kane'i attığı 54 gol ile geçen Cristiano Ronaldo, "Eleştirildim. Zor zamanlar geçirdim. Ancak beni eleştirenleri yanıltmayı seviyorum. Yaşım 38. Dünyanın en çok gol atan futbolcusuyum. Ayrıca Haaland ve Mbappe gibi genç, canavar gibi futbolcuları geçerek 2023 yılının en golcüsü oldum" dedi.

Ronaldo

“İlk 3 ligi arasına girecek”

Öte yandan Suudi Arabistan Ligi'nin yükselişte olduğunu söyleyen Ronaldo, "Suudi Arabistan Ligi'nin şu anda Fransa Ligi'nden daha iyi ve rekabetçi olduğunu düşünüyorum. Umurumda değil. Ne isterlerse söyleyebilirler. Ayrıca Suudi Arabistan Ligi dünyanın en iyi 3 ligi arasında yer alacak" cümlelerine yer verdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal