Real Madrid'de Arda Güler müjdesi: Takımla çalışmalara başladı

Real Madrid'in milli yıldızı Arda Güler, sakatlığını atlatmasının ardından takımla beraber çalışmalara başladı. İşte detaylar...

30.12.2023-16:17 - (Son Güncelleme: 30.12.2023-16:17) Real Madrid'de Arda Güler müjdesi: Takımla çalışmalara başladı

İspanya ligi La Liga'da averajla liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, 2023'ün son antrenmanını gerçekleştirdi. İspanyol devi, yılın son antrenmanını eflatun beyazlı taraftarına açık yaptı.

Arda Güler takımla beraber çalıştı

Kulüpten yapılan açıklamada sakatlıklarını atlatan Vinicius Jr, Rodrygo, Dani Carvajal ve Arda Güler'in antrenmanın büyük bir bölümünde takımla çalıştığı ve sakatlıkları süren Ferland Mendy, Edouardo Camavinga ve Lucas Vazquez'in salonda çalıştığı kaydedildi. Thibaout Courtouis, David Alaba ve Eder Militao'nun ise tedavilerinin sürdüğü aktarıldı.

Arda Güler

Arandina maçının büyük bir bölümünde oynayacak

Bu sezon La Liga'da Real Madrid, 18 maçta 14 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Real Madrid, topladığı 45 puanla averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Başkent ekibini 45 puanla Girona takip ediyor. Real Madrid, ligde sahasında Mallorca ile karşılaşacak. Mallorca maçının ardından İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid, Arandina'ya konuk olacak. Arda Güler’in Arandina maçının büyük bölümünde süre alması bekleniyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal