Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi: İspanyol devinden açıklama geldi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olsa da bir türlü eflatun beyazlılarda forma giyemeyen Arda Güler hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

16.12.2023-11:16 - (Son Güncelleme: 16.12.2023-11:27) Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi: İspanyol devinden açıklama geldi

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den Transfer ettiği milli yıldız Arda Güler, İspanyol devinde geçirdiği sakatlıklar dolayısıyla henüz eflatun beyazlı formayı giyemedi.

Yapılan idmanda Arda Güler de yer aldı

İspanyol devine transfer olduktan sonra talihsiz sakatlıklar yaşayan Arda Güler, geçirdiği son sakatlığı da atlattı. LaLiga'da pazar günü Villarreal'i konuk edecek olan Real Madrid, zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Eflatun Beyazlılar'dan yapılan duyuruda Arda Güler'in de idmanda yer aldığı aktarıldı. Milli futbolcunun antrenmanda bireysel çalıştığı belirtildi. Arda Güler'in yanı sıra Carvajal, Camavinga ve Vinicius Junior'ın da bireysel çalışma yaptığı bilgisi geçildi.

Arda Güler

Forma giymesi beklenmiyor

Geçtiğimiz günlerde İspanyol basınında Arda Güler'in Villarreal maçında forma giyebileceği belirtilse de genç futbolcunun pazar günü oynanacak maçta yer alması beklenmiyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal