Real Madrid oyuncusu Arda Güler fiziğini güçlendiriyor!

Yıldız Futbolcu Güler, çok fazla süre alamadığı için takımının teknik direktörü Carlo Ancelotti ile görüştü. Sahada daha iyi performans göstermek adına fiziğini geliştirmek için yoğun çaba sarf eden başarılı futbolcu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

03.04.2024-16:24 - (Son Güncelleme: 03.04.2024-16:24) Real Madrid oyuncusu Arda Güler fiziğini güçlendiriyor!

Türkiye’yi başarılarıyla gururlandıran Arda Güler, transfer olduğu Real Madrid’de yaşadığı kısa süreli sakatlık sonrası bir talihsizlik yaşamıştı. Forma şansı bulduğu vakitte bunu çok başarılı bir şekilde değerlendiren Güler, fiziğinin son durumunu sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla gösterdi.

Teknik direktörle konuştu!

Real Madrid'in yetenekli futbolcusu, milli gurur Arda Güler, az süre almasından dolayı teknik direktör Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Güler’in fiziksel olarak daha güçlü ve başarılı bir performans göstermek için yoğun fiziksel bir programa başladığı öğrenildi.

Sahada daha iyi performans göstermek adına fiziğini geliştirmek için yoğun çaba sarf eden başarılı futbolcu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ancelotti, Güler’e daha çok şans verecek!

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı son fotoğraflarla, antrenmanlardaki ilerlemesini gösterdi ve taraftarlarının beğenisini kazandı. Kullanıcılar, oyuncunun kısa süre içerisinde Ancelotti'den daha fazla forma şansı alacağı yönünde yorumlara yer verdiler. 


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal