03.10.2021-16:55 (Son Güncelleme:03.10.2021-20:59)


1

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a transferi sonrasında geri planda kalan Edinson Cavani ile La Liga devinin ciddi olarak ilgilenildiği öğrenildi.



2

Manchester United yeni sezonda yaptığı bomba transferler ile çok büyük ses getirmişti. İngiliz devi yeni sezon öncesi dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmıştı. Portekizli Cristiano Ronaldo'nun takıma katılması kırmızı şeytanlarda çok büyük ses getirmişti. Cristiano Ronaldo'nun, Manchester United'a transferi sonrasında takımın Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani gözden düştü.



3

Uruguaylı golcünün kendisine yeni takım baktığı öğrenildi. Yıldız isimle dev bir takımın ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.



4

Yeni sezonda yalnızca 4 maçta forma şansı bulan ve 120 dakika süre alabilen Edinson Cavani'nin forma bulamaması durumunda Ocak ayında takımdan ayrılacağı söylentileri çok güçlü bir şekilde aktarılmakta.



5

Uruguaylı Edinson Cavani geçen sezon Manchester United formasını tüm kulvarlarda 39 kez giymiş ve 17 golün yanı sıra 5 kez de asist yapma başarısı göstermişti.



6

34 yaşındaki yıldız futbolcu PSG ve Napoli gibi önemli takımlarda top koşturmuştu. Edinson Cavani, Real Madrid'e transferi gerçekleşmesi halinde Serie A, Ligue 1 ve Premier Lig'in ardından La Liga'da top koşturma başarısı gösterecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR