03.10.2021-16:16 (Son Güncelleme:03.10.2021-16:44)


1

Medipol Başakşehir, resmi internet sitesi üzerinden takımla yolların ayrıldığı Aykut Kocaman yerine gelecek yeni teknik adam olarak Emre Belözoğlu ile anlaştıklarını resmen duyurdu.



2

Medipol Başakşehir takımı yaptığı resmi açıklamada; ''Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu ile anlaşmaya varmıştır. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Emre Belözoğlu'nun katılacağı imza töreni, yarın saat 15:00'te stadımızdaki basın toplantı odasında gerçekleştirilecektir. Saat 17:00'de yapacağımız antrenmanın ilk yarım saatlik bölümü basına açık olacaktır. Kamuoyuna saygıya duyurulur. ' ifadelerine yer verdi.



3

İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'in takımın başına yeni teknik adam olarak Emre Belözoğlu'nu getirmesi spor kamuoyunda çok büyük yankı uyandırdı.



4

Sıcak haber spor kamuoyunda adeta bomba etkisi yarattı. Başakşehir'in teknik adam transferi ile ilgili sıcak haberler gelmeye devam ediyor.



5

Emre Belözoğlu'nun futbolcu olarak oynadığı takıma teknik adam olarak geri dönmesi ilgileri üzerine çekmesine neden oldu.



6

Emekli futbolcu Emre Belözoğlu Başakşehir'in formasını 2015-2019 yılları arasında başarılı bir şekilde terletmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR