03.10.2021-14:40 (Son Güncelleme:03.10.2021-14:56)


1

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Başakşehir'in takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirmek istediği öğrenildi.



2

İstanbul ekibi Başakşehir'in yeni teknik adam için kolları sıvadığı aktarılıyordu. Bu anlamda Başakşehir'de takımın başına başarılı bir ismin getirilmesi isteniyor. Başakşehir deneyimli teknik adam Aykut Kocaman ile yolları ayırmıştı. Başakşehir'in takımın başından yolların ayrıldığı Aykut Kocaman'ın yerini Emre Belözoğlu ile doldurmak istediği öğrenildi.



3

Başakşehir'in eski futbolcu için temaslarını hızlandırdığı ve futbolcuyla anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. Emre Belözoğlu ile Başakşehir arasında kısa zaman içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



4

İstanbul ekibi Başakşehir, Emre Belözoğlu ile ciddi bir şekilde ilgilenirken tv programında yorum yapan eski Fenerbahçeli futbolcu ve teknik direktör Tarık Daşgün önemli açıklamalarda bulundu.



5

Tarık Daşgün yaptığı açıklamada, ''Emre hoca geçen sene zor bir misyon yüklendi. Bunun da altından alnının akıyla kalktı. 10 maçta 8 galibiyet aldı. İyi bir giriş teknik direktör için. Emre hocanın da bazı şeyleri ispatlaması gerekir. Hedefleri vardır. Önemli bir takım. Emre Belözoğlu ve Başakşehir için hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.



6

Emre Belözoğlu 2015- 2019 yılları arasında İstanbul ekibi Başakşehir'İn formasını terletmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR