03.10.2021-13:32 (Son Güncelleme:03.10.2021-13:32)


1

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan temsilcisi Olympiakos'a kendi evinde 3-0 mağlup olmuştu. Fenerbahçe böylesine ağır bir skor ile evinde kaybederken maçta yaşanan olaylar çok ses getirdi.



2

Sarı lacivertlilerde taktik disiplininden çıkılması nedeniyle yükü kaldırmak kolay olmadı. Olympiakos yenilgisinin ardından ligde Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira oyuncularını motive ediyor. Portekizli hocanın futbolcularına alınan ağır mağlubiyeti unutturmaya çalıştığı ve lige odaklanmaları konusunda destek verdiği açıklanıyor.



3

Diğer taraftan maçın iç sahada olması, taraftar desteğinin yoğun olması ile sabırlı oyun anlayışı yerini coşkulu atak oyununa bıraktı. Bu oyun tarzı takımın taktik sistemini bozdu. Bölgeler arası mesafe arttı.



4

Ciddi efor harcayan takımda oynana oyunun daha geniş alana yayılmasından en çok etkilenen isimler orta sahanın merkezinde oynayan Luiz Gustavo ile Mert Hakan Yandaş oldular. Bu iki isim oyunda kenara alınırken yoğun şekilde ıslıklanmışlardı. Gustavo ve Mert Hakan'ın performansı beğenilmese de bunun temel sebebi futbolculardan kaynaklanmadı.



5

Sabırlı oyun yerine coşkulu futbolun tercih edilmesi bu iki ismin hem savunmayı hem de hücumu organize etmek zorunda bıraktı. Hiç olmadığı kadar koşan ve açık kapamak zorunda kalan bu ikili, ellerinden geleni gösterse de ağır fiziki yükü kaldıramadılar. Bu nedenle iki futbolcu da oynadıkları oyunla kendilerinden beklenen performansın çok gerisinde kaldılar.



6

Fenerbahçe'nin kendi evinde Yunan temsilcisi Olympiakos'a 3-0 kaybetmesi yoğun eleştiriler almaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR