03.10.2021-12:52 (Son Güncelleme:03.10.2021-13:09)


1

Demir Grup Sivassporr'u sahasında 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta maça teknik adam Sergen Yalçın'ın gördüğü kırmızı kart damga vurmuştu. Yalçın'ın oyundan atılmasından sonra Beşiktaşlı hocanın alacağı ceza merak konusu oldu.



2

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı.



3

Karşılaşmada ilk yarının son anlarında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın kırmızı kart ile oyun dışında kalmıştı.



4

Süper Lig maçının 44. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında Can Bozdoğan yerde kalmıştı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçı devam ettirmişti. Sergen Yalçın, hakemin devam kararına yoğun itirazda bulunmuştu. Sözlü itirazla kalmayan Sergen Yalçın, oyu alanının içine girerek, yerden kalkamayan Can Bozdoğan'ın tedavisi için taca atılmak istenen top saha dışına çıkmadan sert bir şekilde vurdu. Bunun üzerine maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Sergen Yalçın'a kırmızı kart göstermişti.



5

Hakem Uğurlu tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'a nasıl bir ceza geleceği büyük bir merak konusu olmuştu. Sergen Yalçın, 2 veya daha fazla maçtan men cezası alması durumunda 10. haftada oynanacak Galatasaray maçında takımda yer almayacak.



6

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kırmızı kart görmesine neden olan hareketi yaptığı sırada kendisine yakın olan maçın 4. hakemi Yasin Kol ve TFF'nin saha içi temsilcisi, hakeme hakaret olarak adlandırılabilecek sözleri duyması ve bunu rapor etmeleri durumunda Sergen Yalçın'a 3-7 maç arası bir ceza gelmesi durumu olabilir. Hakaret gibi ek bir eylem olmadığı takdirde saha çizgilerinden içeri giren topa vuran Sergen Yalçın 1 maç ceza alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR