02.10.2021-16:30 (Son Güncelleme:22.02.2022-16:32)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için Başkan Ahmet Nur Çebi'den beklenmedik bir karar geldi.



2

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen 20 yaşındaki başarılı file bekçisi Ersin Destanoğlu, geçtiğimiz sezon geçtiği Beşiktaş'ın kalesinde şampiyonluk sevinci yaşamış ve kazanılan şampiyonlukta çok büyük bir pay sahibi olmuştu.



3

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte birçok Avrupa kulübünün dikkatlerini çeken Ersin Destanoğlu için bazı kulüpler nabız yoklasa da Beşiktaş kulübü genç kalecisini bırakmamıştı.



4

Fransız ekibi Nice'in sezon başında 20 yaşındaki başarılı file bekçisi Ersin Destanoğlu için 5 milyon euroluk teklifi Beşiktaş yönetimi tarafından yetersiz bulunmuş ve Ersin için en az 10 milyon euro istediklerini Fransız kulübüne iletmişti.



5

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un bu sene scoutlarını göndererek takip ettiği öğrenilirken Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi genç oyuncusunun yükselen form grafiğine karşı bir jest yapmaya karar verdi.



6

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin genç oyuncusu Ersin Destanoğlu ile görüşerek genç yıldızına maaşına zam yapıldığı müjdesini verdiği öğrenilirken Ersin Destanoğlu ise yapılan bu jeste karşılık olarak başkanına teşekkür ederek daha çok çalışacağını söylediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR