02.10.2021-14:57 (Son Güncelleme:02.10.2021-14:57)


1

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, ilerleyen yaşına rağmen harika performansını sürdürmeye devam ediyor.



2

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti.



3

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta içerisinde oynanan Manchester United-Villarreal karşılaşmasının son anlarına doğru karşılaşma 1-1 devam ederken sahneye çıkan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İspanyol ekibinin ağlarına gönderdiği gol ile skoru 2-1'e getirerek Manchester United'a galibiyeti getirmişti.



4

Manchester United formasıyla Villarreal'e karşı çıktığı karşılaşmada Şampiyonlar Ligi'ndeki 178. karşılaşmasına çıkan Cristiano Ronaldo, bu karşılaşma ile birlikte eski takım arkadaşı Iker Casillas'a ait olan Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok maça çıkan futbolcu ünvanını eline geçirmiş oldu.



5

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla sahaya çıktığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında en çok maça çıkan oyuncu olmasının dışında bir rekora daha imza attı.



6

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United-Villarreal karşılaşmasının 94:13. dakikasında ağları havalandıran Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu karşılaşmada ağlara gönderdiği gol ile birlikte aynı zamanda Manchester United kulüp tarihinin Şampiyonlar Ligi'ndeki en geç gelen galibiyet golünü de kaydetmiş olarak karşılaşmada bir rekora daha imza atmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR