Real Madrid Arda Güler cevherini fark etti!

Real Madrid transferiyle adından çokça söz ettiren milli futbolcu Arda Güler, sezonun başında sakatlanarak futbol sevenleri korkuttu. Öz verili ve dirayetli çalışmasıyla kısa zamanda toparlanan Güler, antremanda Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin dikkatini çekti. Güler’in performansı sonrası, ünlü teknik direktörü Ancelotti’nin antremanı iki defa durdurduğu öğrenildi. İşte antremanda yaşanan olayın detayları…

20.01.2024-15:58 - (Son Güncelleme: 20.01.2024-17:45)

Başı sakatlıklarda kurtulamayan milli yıldız Arda Güler, Real Madrid’de kadroya girmeye başladı ve emin adımlarla ilerlemeye başladı. Genç yetenek, çıktığı idmanda Ancelotti’nin gözlerini üzerine çevirerek adeta güne damga vurdu.

İlk forma şansını Kral Kupası’nda almıştı!

Real Madrid'e ilk forma şansını Kral Kupası'nda oynanan Arandina maçında almıştı. Süper Kupa yarı finalinin ikinci uzatma dakikalarında oyuna giren Güler, finalde Barcelona'ya karşı top koşturamamıştı. Sahaya çıkma şansı bulamayan milli yıldıza Ancelotti, Kral Kupası son 16 turunda Atletico Madrid ile oynadıkları derbide de yer vermemişti. Yaşanan tüm bu talihsizliklere rağmen Güler, antrenmanlarda adından çokça söz ettirmeye devam ediyor.

Antreman Arda için iki kez durduruldu!

Arda Güler Real Madrid

Defansa Central'den alınan bilgiye göre, Atletico Madrid derbisinde forma bulamayan Arda Güler, Real Madrid antrenmanlarında kalitesini ünlü teknik direktöre göstermeye başladı. La Liga’nın efsane takımı Real Madrid ekibinin idmanında iki muhteşem asist yapan genç yetenek, İtalyan teknik direktörün radarına bir kez daha yakalandı. Takım arkadaşına verdiği şık bir topuk pasıyla yeteneğini bir daha gösteren Güler, diğer pozisyonda ise verdiği muhteşem pas ile idmanın yıldızı oldu.

Arda’ya daha çok şans verileceği konuşuluyor!

Arda Güler Real Madrid

Bu güzel performansı sonrası Arda Güler için antrenmanı 2 kez durduran Ancelotti, yıldız oyuncuyu bizzat tebrik etti. Arda’nın performansına giderek memnun olduğu öğrenildi. Tüm bu gayrete kayıtsız kalmayan Ancelotti'nin genç yeteneğe daha çok şans vermesi bekleniyor. Önemli bir sürpriz olmazsa milli yıldız Real Madrid'in Almeria maçında sahada olacak.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal