Rasim Ozan Kütahyalı: Ahmet Çakar Hastalandı Pamuğu Ben Tıkayacağım

Rasim Ozan Kütahyalı TikTok paylaşımında, ''Ahmet Çakar hastalanmıştır. Vasiyeti gereği pamuğu ben tıkayacağım'' ifadelerini kullandı.

29.05.2021-20:14 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-21:24) Rasim Ozan Kütahyalı: Ahmet Çakar Hastalandı Pamuğu Ben Tıkayacağım

Rasim Ozan Kütahyalı, ses getiren açıklamalarıyla yine gündeme oturdu.

"Ahmet Çakar hastalanmıştır" notu ile bir video yayınlayan Kütahyalı, "Vasiyeti gereği ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım" sözlerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın TikTok'ta paylaştığı videosu büyük ilgi gördü. Yorumlarıyla ün kazanan Ahmet Çakar'a göndermede bulunan Kütahyalı, "Ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım" ifadelerini kullanarak tepki çekecek açıklamalarda bulundu. 

''PAMUĞU BEN TIKAYACAĞIM"

Kütahyalı, "Ahmet Çakar hastalanmıştır" sözleriyle paylaştığı videoda, "Çok üzgünüz Ahmet hocayı kaybettik. Yarın Şakirin Cami'nde kılınacak namazdan sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedeceğiz. Lütfen sevenler gelsin, bütün hakem camiası gelsin. Vasiyeti gereği ona pamuğu ben tıkayacağım. Vasiyet etti. Yapacağım bir şey yok. Pamuğu tıkamak zorundayım." İfadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal