Rapçi ‘Beta’ Berk Bayındır'ın son fotoğrafı ortaya çıktı! Sevgilisinden Berk Bayındır'a duygusal veda

Kağıthane’deki evinin balkonundan aşağıya düşen Rapçi ‘Beta’ Berk Bayındır’ın son fotoğrafı ortaya çıktı. Sevgilisinden Berk Bayındır’a duygusal bir veda mesajı geldi.

30.04.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-16:53) Rapçi ‘Beta’ Berk Bayındır'ın son fotoğrafı ortaya çıktı! Sevgilisinden Berk Bayındır'a duygusal veda

Susamam klibinde pek çok Türkçe rapçiyle beraber çalışan ‘Beta’ lakaplı Berk Bayındır, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Kağıthane ilçesinde 8. katta bulunan evinin camından nedeni belirsiz bir şekilde aşağıya düşerek feci şekilde can vermişti. Bir çok insan bu olayı üzüntüyle karşılarken ünlü rapçinin son fotoğrafı da ortaya çıktı. Sevgilisi Simla Ener Berk Bayındır’a duygusal bir şekilde veda etti. Ener’in paylaşımı yürekleri parçaladı.

Simla Ener’den Berk Bayındır'a duygusal veda

Sevgilisinin öldüğü olay hakkında geçitiğimiz günlerde açıklamalar yapan Simla Ener ‘’Balkon demirlerinden sarkarken gördüm, arkasından koştum ama düşerken gördüm" sözlerini sarf etmişti. Olayın şokunda olan Simla Ener sosyal medya hesabından sevgilisi Berk Bayındır’ın son fotoğrafını paylaştı ve ona veda etti.

Simla Ener Berk Bayındır

Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener’in sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafta "24.04.2022 Son akşam yemeği. Son fotoğraf. Güzel uyu canım Berk'im" notu yer aldı.

Talihsiz bir olay sonucunda hayata veda eden Berk Bayındır, geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirmiş ve vücudunda oluşan kırıklar sebebiyle uzun süre tekerlekli sandalye kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal