Özcan Deniz eski eşine ateş püskürdü! Çaresizlik dolu açıklamalar yaptı

Oyunculuk ve şarkıcılık yapan Özcan Deniz eski eşine ateş püskürdü. Çaresizlik dolu açıklamalar yapan ünlü ismin sözleri hayranlarının yüreğini sızlattı.

30.04.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-16:23) Özcan Deniz eski eşine ateş püskürdü! Çaresizlik dolu açıklamalar yaptı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz magazin dünyasının gündemine çok fazla gelmese de geldiği zaman oldukça konuşuluyor. 2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan ünlü isim yaklaşık 1 yıllık evlilik hayatının ardından ‘’evlilik birliğinin temelinden sarsılması’’ gerekçesiyle Feyza Aktan’a boşanma davası açmıştı. İkili 2020 yılınad anlaşarak yollarını ayırmıştı. Fakat Özcan Demiz ile Feyza Aktan arasındaki husumet henüz sona ermemiş gibi görünüyor. Ünlü oyuncu Özcan Deniz sosyal medya hesabı üzerinden eski eşine adeta ateş püskürdü.

Özcan Deniz eski eşine ateş püskürdü

Sosyal medya hesabından oğlunun kendisine gösterilmemesi konusunda isyankar açıklamalar yapan Özcan Deniz ‘’Zalimlik bu sene de sahnelendi" ifadeleriyle bir dizi hikaye paylaştı. Özcan Deniz’in paylaştığı gönderiler ise sırasıyla şu şekilde:

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal