Rangers Takımın Başına Giovanni van Bronckhorst'u Getirdi!

İskoçya ekibi Rangers'ta teknik direktörlüğe Hollandalı Giovanni van Bronckhorst getirildiği duyuruldu.

19.11.2021-09:13 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-09:13) Rangers Takımın Başına Giovanni van Bronckhorst'u Getirdi!

İskoçya ekibi Rangers'da hareketli saatler yaşanıyor. Rangers kulübünde İngiliz teknik adam Steven Gerrard'dan boşalan teknik adamlık görevi için 46 yaşındaki Hollandalı çalıştırıcı Van Bronckhorst'un getirildiği duyuruldu. Van Bronckhorst'un Rangers kulübünün teknik direktörü olması çok büyük ses getirdi.

RANGERS'DA GİOVANNİ VAN BRONCKHORST DÖNEMİ BAŞLIYOR

İskoçya ekibi Rangers'da takımın İngiliz teknik direktörü Steven Gerrard, İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'nın başına gitti. İngiliz ekibi Aston Villa'da, Steven Gerrard dönemi başlarken kulübün yeni teknik adamının kim olacağı çok büyük bir merakla bekleniyordu. İskoç ekibi Rangers'da yeni teknik adam açıklığa kavuştu. Hollandalı futbol adamı Van Bronkchorst ile anlaştığı resmen duyuruldu. Yaşanan gelişme Rangers taraftarları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Ayrıca yaşanan gelişme futbol dünyasında büyük ses getirdi. Hollandalı futbol adamı Van Bronckhorst başarılı futbolculuk kariyerinin ardından teknik adamlık kariyeriyle de dikka çekiyor.

GİOVANNİ VAN BRONCKHORST KİMDİR?

Hollandalı futbol adamı Van Brockhorst, Hollanda'nın Feyenoord takımında başladığı futbolculuk kariyerine İspanya'nın Barcelona ve İngiltere'nin, Arsenal takımlarında top koşturdu Van Bronckhorst, 1998-2001 yıllarında ise Rangers formasını terletmişti. Hollandalı teknik adam, Hollanda Milli Takımı'nın da formasını terletmişti.
Futbol kariyeri boyunca başarılarla dolu bir geçmişi olan futbol adamı Şampiyonlar Ligi, İngiltere Premier Lig'i, La Liga, Hollanda Ligi, İskoçya Ligi gibi önemli zaferler yaşadı.
Hollandalı çalıştırıcı, teknik adamlık kariyerinde Feyenoord takımını 2016-2017 sezonunda lig şampiyonu yaptı. Teknik adam geçen sene ise Çin'in Guangzhou RvF ekibinde görev almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal