Arsenal'de Alexandre Lacazette Mesut Özil Krizi Yaşıyor!

Arsenal'de teknik direktör Mikel Arteta'nın futbolcularla yaşadığı sorunlar devam ediyor. Teknik adamın son olarak Fransız yıldız Alexandre Lacazette ile büyük problem yaşadığı öğrenildi.

18.11.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-17:47) Arsenal'de Alexandre Lacazette Mesut Özil Krizi Yaşıyor!

İngiltere Premier Lig'de Arsenal ekibinde sular durulmuyor. İngiliz ekibinde Fenerbahçeli Mesut Özil'in takımı, İspanyol teknik direktörü Mikel Arteta ile yaşadığı sorunlar çok büyük gündem olmuştu. Mesut Özil'in takımın teknik direktörü ile yaşadığı problemin ardından benzer bir problemi şimdilerde takımın Fransız yıldızı Alexandre Lacazette yaşıyor. Yıldız futbolcunun takımın İspanyol forvetiyle yaşadığı problemler nedeniyle futbolcuyu kadroda istemiyor.

ALEXANDRE LACAZETTE İSTENMEYEN ADAM OLDU

İngiliz basınından gelen haberlere göre İspanyol teknik adam Mikel Arteta, Alexander Lacazette'i takımında istemiyor. Ülke basınında ''Yeni Özil Vakası'' olarak yansıyan haberlerde Mikel Arteta, kulübe verdiği rapor doğrultusunda Lacazette'in sözleşmesinin uzatılmaması gerektiğini belirtti.
Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'nın bu kararında, altyapıdan yetişen genç yıldızların önünü açmak için yaptığı ifade ediliyor. Teknik adama yaşanılan durumdan sonra gerek Arsenal taraftarlarından gerek futbolseverlerden yoğun tepkiler geliyor. Mikel Arteta'ya son olarak Mesut Özil ile yaşanılan problemlerden dolayı çok büyük tepkiler gelmişti.

MESUT ÖZİL'İN ARSENAL'DEN AYRILIŞI OLAY OLMUŞTU

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in, Arsenal takımından ayrılışı çok büyük olay olmuştu. Arsenal takımının teknik direktörü Mikel Arteta, Mesut Özil ile anlaşamamış ve futbolcuyu kadro dışı bırakmıştı. Mesut Özil, yaşanılan durumların ardından Arsenal'den ayrılmış ve Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından ülkede Arsenal taraftarlarından İspanyol teknik adam Mikel Arteta'ya yoğun eleştiriler gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal