Randevusuz Aşı Uygulaması İstanbul Adliyesi'nde Başladı

Kızılay'ın adliyede bulunan şube odasında gerçekleştirilen aşılama çalışmaları, adliyede çalışan personel ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

07.09.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-18:13) Randevusuz Aşı Uygulaması İstanbul Adliyesi'nde Başladı

Kızılay'ın adliyede yer alan şube odasındaki aşılama çalışmaları, adliye çalışanları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

YOĞUN TALEPLER ÜZERİNE KURULDU

Koronavirüsle mücadelede, İstanbul Adalet Sarayı'nda yerinde aşı uygulamasına başlandı.  Gelen yoğun talepler sonucunda, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda aşı bölgesi kuruldu.

Kızılay'ın adliyede bulunan şube odasında randevusuz olarak gerçekleştirilen aşılama çalışması, adliyedeki personel ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Aşı olmak isteyen kişiler, onay formu düzenlendikten sonra sisteme girişleri yapılarak Sinovac veya BioNTech aşılarından istedikleri herhangi bir aşıyı olabiliyor. Vatandaşlara aşı sonrası bir müddet dinlenmeleri söyleniyor. Bir adliye personelinin basına yaptığı konuşmada, adliyede aşı olmanın güvenilir olduğunu belirtti. Katip Yavuz, ilk koronavirüs aşısını özel bir hastanede olduğunu söyleyerek, ikincisini tereddüt etmeden adliyede olmak istediğini ifade etti.

RANDEVUSUZ OLARAK AŞI UYGULAMASI YAPILIYOR

Aşılama ekibinde bulunan pratisyen hekim ise, adliyenin talebiyle burada bulunduklarını söyledi. Vatandaşın aşıya kolayca ulaşabilmesi amacıyla görev yaptıklarını söyleyen hekim, halka daha rahat ulaşabilecekleri ve vatandaşın yoğunlukla bulunduğu bölgelerde aşıları randevusuz şekilde uyguladıklarını belirtti. Böylelikle bir günde ortalama 250-300 aşı yaptıklarını dile getirerek gelen taleplerin iyi olduğunu belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal