Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım bitmiyor! Gıda kartı desteği sağlanıyor

Ramazan ayı içerisinde dar gelirli vatandaşlara yönelik yardımların ardı arkası kesilmiyor. Ramazan ayı itibariyle hanelere gıda kartı dağıtılacağı duyuruldu.

13.03.2024-12:57 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-13:44) Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım bitmiyor! Gıda kartı desteği sağlanıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğrultusunda Mart ayı içerisinde birçok sosyal destek paketi tek tek ihtiyaç sahibi vatandaşlara uyarlanarak hesaplarına yatırılıyor. Ekonomik ve sosyal olarak destek ihtiyacı olan vatandaşlar, bakanlıklar tarafımızdan sunulan yardımlardan desteklerini alabiliyor. Buna ek olarak belediyeler de il ve ilçelerinde dar gelirli yardıma muhtaç vatandaşlar için yeni projelere imza atıyorlar. Özellikle Ramazan ayı içerisinde birçok belediyede destek ödemeleri ve kolileri dağıtılmaya başlandı. Sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan Ramazan ayı projelerine bir yenisi daha eklendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi gıda kartı desteği sağlayacağını paylaştı. 

Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım bitmiyor gıda kartı desteği sağlanıyor

Ramazan’a özel gıda kartı desteği sağlanacak

Ramazan ayı içerisinde farklı il ve ilçelerdeki belediyeler, dar gelirli vatandaşlara özel peş peşe sosyal yardım projelerine imza atıyor. Bu projeler arasına bir yenisi daha Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından eklendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi olan dar gelirli aileler için 18 ilçede tespit çalışmaları yapılacağını dile getirdi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda 11 bin aileye gıda kartı dağıtılacağını paylaştı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olan Murat Zorluoğlu; “Bizler 5 yıldır ilk etapta insan dedik ve tüm çalışmalarımızı bu anlayış çerçevesinde sürdürdük. Sosyal belediyeciliğe gerçekten çok önem veriyoruz. Gençlerimiz, yaşlılarımız, özel gereksinimli bireylerimiz, çocuklarımız için bir çok önemli proje hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz. Yine Ramazan'a özel olarak ekiplerimiz engelli, dar gelirli ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlarımıza her ay düzenli olarak gıda kartı dağıtımı yapıyor. Buna ek olarak Ramazan ayı içerisinde de 18 ilçemizde titizlikle tespit çalışmalarını yapacak ve toplamda 11 bin aileye gıda kartı dağıtacağız. 11 ayın sultanı Ramazan’ımızda Trabzonlu hhemşerilerimin tümünün rahat bir Ramazan geçirmesi dileğiyle…”

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal