Ramazan Sonrası Zayıflamak İsteyenlere Tavsiye: Tarçınlı Süt

Tarçınlı süt kilo verdirir mi? Tarçınlı sütün yararları nelerdir? Tarçınlı süt içerek nasıl zayıflanır? Süte en çok yakışan baharat olan tarçını tatlılarda yemeklerde kullanırız, peki zayıflamak için... İşte tarçınlı süt içerek zayıflamanın püf noktaları!

28.05.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-15:55)

Siz de Ramazan'da aldığınız kilolardan pratik bir şekilde kurtulmak ister misiniz? 1 ayda 4 kilo vereceğiniz harika bir tavsiye ile karşınızdayız. Yağ yakıcı tarçınlı süt diyetini sizler için derledik.

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR  

Hepimizin severek tükettiği tarçın, hem lezzetli hem de kilo vermeye destek olan baharatlar arasındadır. Tek başına ya da sütle tüketildiği zaman tam bir şifa kaynağı olan tarçının yağ yakıcı özelliğinin de bulunduğunu biliyor muydunuz? Metabolizmayı hızlandırarak kişinini kilo vermesine yardımcı olmaktadır. Süt ve tarçın ikilisini birlikte buluşturan bu enfes karışım ile tatlı krizlerin önleyebilir ve fazla kalori alımından kendinizi koruyabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey gece uyumadan evvel bir bardak tarçınlı süt içmektedir. Uyurken bile metabolizmanızı harekete geçiren bu muzie içeceğin faydalarını görecesiniz. Tarçın göbek ve bel bölgesindeki yağlarında giderilmesini sağlar.

NASIL HAZIRLANIR?  

1 bardak az yağlı sıcak süt ile 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırıp, ikindi zamanında ara öğün olarak ve gece uyumadan önce ı tüketirseniz metabolizma hızınız yükselecektir. Her gün 2 defa tüketeceğiniz tarçınlı süt ile ayda 4 kilo verebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal