Ramazan boyunca pide 7.5 TL’ye satılacak! En ucuz pide satışı yapılacak

Ülke genelinde en ucuz pide satışının gerçekleştirileceği il belli oldu. Ankara, İstanbul ve Antalya’da 15 TL’den satılacak olan pidenin 350 gramı Balıkesir’de sadece 7.5 TL’den satışta olacak.

11.03.2024-09:24 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-09:35) Ramazan boyunca pide 7.5 TL’ye satılacak! En ucuz pide satışı yapılacak

Ramazan’ın gelmesiyle beraber; vatandaşların evlerine nerdeyse her gün girecek namazdan pidesinin fiyatları bir hayli merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalar doğrultusunda Ramazan pidesinin tane fiyatı belli olmuştu. Vatandaşlar bu açıklamalardan sonra Ramazan pidesine indirim gelip gelmeyeceği konusunda araştırmalar yapmaya başladı.

350 gram pidenin fiyatı belli oldu

Bugün ramazanın ilk günü itibariyle vatandaşlar bu akşam ilk pidelerini alıp evlerine gidecekler. Vatandaşlar bu akşam fırınların önünde beklerken, Ramazan pidesinin 350 gramının ne kadar olduğunu da büyük bir merakla araştırmaya devam ediliyor. Yapılan açıklamalar doğrultusunda Ramazan pidesi Ankara, İstanbul ve Antalya’da 15 TL’den satışta olacak. İndirimli Ramazan pidesi almak isteyen vatandaşlara müjde ise Balıkesir’den geldi. Balıkesir'de Ramazan pidesinin 350 gramı büyük şehirlere göre yarı fiyattan satışta olacak.

En ucuz Ramazan pidesi nereden satılır?

Balıkesir’de 7 buçuk TL’den pide satılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel yılmaz Ramazan boyunca 350 gramlık Ramazan pidesinin 7,5 TL’den satışta olacağının altını çizdi. Bunun bir Balıkesir klasiği olduğunu dile getiren başkan Yücel Yılmaz, bu sebeple fiyatının da diğer şehirlere göre yarı fiyatla satışta olduğunu dile getirdi. Bereketli ve hayırlı ramazanlar dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, 7.5 TL’den satılacak olan 350 gramlık pidenin Fırıntaş büfelerinden alınabileceğini söyledi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal