Ramazan Bayramı’nda şeker alacaklar DİKKAT! Bayram şekeri fiyatları 300 TL’ye dayandı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, her bayram evleri renklendiren bayram şekerlerinin fiyatları da belli oldu. Bu sene Ramazan Bayramında şeker fiyatları 300 TL’ye kadar dayandı.

29.03.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-16:56) Ramazan Bayramı’nda şeker alacaklar DİKKAT! Bayram şekeri fiyatları 300 TL’ye dayandı

Ramazan Bayramı’na 10 gün kalmışken vatandaşların bayram hazırlıkları şimdiden başladı. Eski dönemlerdeki kalabalık bayram günü geleneklerini devam ettiren vatandaşlar, güncel bayram şekeri fiyatlarını büyük bir merakla araştırırken fiyatlar tek tek belli olmaya başladı. Özellikle İstanbul’da bayram şeker denildiğinde ilk akla gelen Eminönü çarşısında şeker fiyatları 300 TL’ye kadar dayandı. Vatandaşlar 1 kg bayram şekeri aldıkları zaman kalitesine ve cinsine göre 150 TL ile 300 TL arasında ödeme yapacaklar.

Eminönü'nde bayram şekeri fiyatları 150 TL’den başlıyor

Ramazan’ın son haftasında giriş yapacakken Ramazan Bayramı’nı kalabalık geçiren vatandaşlar için bayram telaşı başladı. Marketlerde aktüel ürünler olarak bayram şekerleri çikolataları uygun fiyatlardan satışa çıkartılmaya başlandı. Diğer bir noktadan ise market dışında vatandaşlar nereden uygun fiyatlarla bayram şekeri çikolatası alabilirim araştırmasını girdi. 

Ramazan Bayramı’nda şeker alacaklar DİKKAT! Bayram şekeri fiyatları 300 TL’ye dayandı

Bayramın son 10 gün kadar ise şeker fiyatları tek tek belli olmaya başladı. Vatandaşların sıklıkla her bayram alıp tükettiği şekerler 150 TL’den tezgahlarda yerini almaya başladı. En düşük fiyattan Ramazan Bayramı için şeker alacak vatandaşlar 1 kg için 150 TL’yi gözden çıkarmak durumunda. 

İstanbul’da şeker fiyatları 300 TL’ye kadar çıkıyor

İstanbul'da bayram şekeri çikolatası denildiği zaman ilk akla gelen yerlerden birisi Eminönü oluyor. Eminönü'nde bayram şekeri çikolatası satışı yapan esnaf vatandaşlar ise merakları giderecek fiyatları açıkladı. 150 TL’den başlayan şeker fiyatları kalitesine ve cinsine göre 300 TL’ye kadar çıkıyor. Meyveli, karamelli, çikolatalı birçok şeker çeşidi Eminönü tezgahlarını şimdiden süslenmeye başladı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal