Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı, hafta sonu ile birleştirilecek mi? Bayram tatili ne zaman ve kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaş resmi tatilin uzatılıp uzatılmadığını merakla araştırıyor. Peki Ramazan Bayramı tatili uzatıldı mı? Ramazan Bayramı ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

14.04.2022-18:08 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-18:08) Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı, hafta sonu ile birleştirilecek mi? Bayram tatili ne zaman ve kaç gün olacak?

2022 yılı Ramazan Bayramı'nın başlamasına sayılı günler kala memleketine gitmek isteyen ya da tatile çıkmayı düşünen vatandaşlar merakla tatilin Perşembe ve Cuma günleri de eklenerek uzatılıp uzatılmadığını araştırıyor. Peki konuyla ilgili açıklama yapıldı mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ramazan bayramı ne zaman 2022

Bu sene Ramazan Bayramı arefe günü 1 Mayıs tarihinde olacak. 2 Mayıs bayramın birinci günü, 3 Mayıs bayramın ikinci günü ve 4 Mayıs bayramın son günü olacak. Ramazan bayramının ilk üç günü resmi tatil olarak kabul ediliyor. Diyanet tarafından belirlenen dini bayram tarihleri, bazen birleştirilip uzatılabiliyor. Fakat bu sene Ramazan Bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmadığı ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmamıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal