Ramazan Bayramı Açık cezaevi görüşleri ne zaman, cezaevi ziyareti yapılacak mı? 2022 Ramazan Bayramı cezaevi görüş tarihleri ve saatleri

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle cezaevlerinde yakını olan vatandaşlar merakla ziyaretçi günlerini araştırmaya başladı. Peki bayramda açık görüş olacak mı? Hangi günler görüş yapılacak? Tüm detaylar haberimizde.

30.04.2022-13:31 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-13:31) Ramazan Bayramı Açık cezaevi görüşleri ne zaman, cezaevi ziyareti yapılacak mı? 2022 Ramazan Bayramı cezaevi görüş tarihleri ve saatleri

Adalet Bakanlığı Ramazan Bayramı'nda cezaevlerinde yapılacak görüşler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Ramazan Bayramı'nda açık görüş olacak mı? Görüşlerden hangi mahkumlar faydalanamayacak? Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ramazan Bayramı cezaevi ziyaretçi saatleri

Koronavirüs salgını olması sebebiyle açık görüşler yapılmıyordu. Fakat Adalet Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre cezaevlerinde açık görüşler 3 ve 8 Mayıs tarihleri aralığında yapılabilecek. Her görüş yapıldıktan sonra görüş yapılan alan 15 dakika süreyle havalandırılacak ve temas edilen alanlar temizlenecek. Yetişkin ve genç hükümlü, hükümözlü ve tutuklu olanlar için görüş saatleri yarım saatten az, 1.5 saatten fazla, çocuk hükümlü, hükümözlü ve tutuklu olanlar için 1 saatten az, 3 saatten fazla olmamak şartıyla sabah 09.00 ve akşam 17.00 arasında yapılabilecek. Açık görüşe katılamayacak mahkumlar ise ziyaretçi kabulünden mahrum bırakılanlar ve hücrede disiplin cezası alanlar açık görüşten faydalanamayacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal