Ramazan alışverişi yapan hanelere 800 TL iade edilecek! Yapmanız gereken tek şart belli oldu

Bu ay Ramazan alışverişi yapacak olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Bankalar peş peşe fırsatları duyururken, yeni fırsat ING Bank tarafından paylaşıldı.

16.03.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 16.03.2024-16:50) Ramazan alışverişi yapan hanelere 800 TL iade edilecek! Yapmanız gereken tek şart belli oldu

Bu ay içerisinde Ramazan alışverişi yapacak vatandaşlara müjdeli haber verildi. Bankalar müşterilerinin memnuniyetini artırmak ve beraberinde enflasyonla mücadele kapsamında çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Özellikle Ramazan ayıyla beraber birçok banka yepyeni kampanyalara imza attı. Kredilerden alışveriş kampanyalarına kadar yepyeni çalışmalara imza atan banka kampanyalarını bir yenisi daha eklendi. ING Bank tarafından müşterilerine özel Ramazan alışverişi yapan hanelere 800 TL iade edileceği duyuruldu. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar Ramazan alışverişlerini yapmaları durumunda banka üzerinden 800 TL iadesini kapacak.

Ramazan alışverişi yapan hanelere 800 TL iade edilecek

ING bank Ramazan alışverişlerinde 800 TL İade fırsatı

Bankaların Ramazan Ayı boyunca peş peşe başlatmış olduğu kampanyalara bir yenisi de ING Bank tarafından verildi. ING Bank yeni başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda alışverişlere ek hediye bonus imkanı sağlayacağını paylaştı. Ramazan ayı boyunca banka müşterisi olan vatandaşların, anlaşmalı marketlerde yapacak olduğu alışverişlerde 800 TL değerinde bonus hediye edileceği paylaşıldı. 8 Mart 2024 tarihinde başlatılmış olan kampanya 14 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Bonus üye işyerleri marketleri üzerinden yapılacak olan tek seferlik 750 TL ve üzeri ikinci alışverişlerde 100 TL kazanma fırsatı sizleri bekliyor. Kampanya doğrultusunda toplamda 800 TL’ye kadar bonus imkanı kazanmakta mümkün. Vatandaşlar kampanyaya katılım sağlamak istiyorlarsa 2205’e “KATIL” yazarak SMS göndermeleri yeterli.

Sizler de Ramazan ayı boyunca 800 TL tutarında bonus kazanmak istiyorsanız, kampanyaya SMS ile katılım sağlayarak her yaptığınız alışverişte kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal