Rakitic’ten Dünya Kupası Değerlendirmesi!

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Danimarka ile eşleşen Hırvatistan'ın yıldız oyuncularından Ivan Rakitic, Danimarka maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

30.06.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-10:36) Rakitic’ten Dünya Kupası Değerlendirmesi!

Hırvatistan’ın yıldız orta saha oyuncusu Ivan Rakitic, Danimarka karşılaşması öncesi basın mensuplarına konuştu.

Danimarka'nın yıldız orta sahası Cristian Eriksen'i, mevkisinde dünyanın en iyilerinden biri olarak gösteren Rakitic "Christian Eriksen hem Avrupa'nın hem de dünyanın en iyi oyun kurucularından biri. Tottenham'da mükemmel işler çıkardı ve ona karşı hazır olmalıyız. Danimarka son 16 turunda olmayı hak etti. Onları durdurmak adına elimizden gelen ne varsa yapacağız." şeklinde konuştu.

Hırvatistan'ın altın jenerasyonu için Rusya’da düzenlenen Dünya Kupasını son şans olarak gösterenlere de cevap veren yıldız futbolcu "Son şansımız mı, açıkçası bilemiyorum. Neler olacağını göreceğiz. Fakat doğru bildiğimiz yolda ilerlemeyi sürdürme düşüncesindeyiz. Takımda çok olumlu bir hava mevcut. Birbirimiz için mücadele ettiğimizin bilincindeyiz ve bence bu durum bizim en iyi özelliklerimizden biri. Yavaş yavaş ilerleyip çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz. Eğer şampiyona sonunda kupayı kazanırsak hepimiz adına milli takımdan muhteşem bir emeklilik senaryosu olabilir." ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının Modric ve Iniesta'yı karşılaştırması isteğine yanıt veren Rakitic, bunun mümkün olmadığını belirtti ve "Modric ve Iniesta'yı karşılaştırmak gerçekten çok zor. İkisi de başka bir gezegenden gelip biz dünyalılarla beraber futbol oynuyorlarmış gibi. Her ikisi de pozisyonlarının en iyisi. Iniesta ile 4 yıldır Barcelona'da beraber oynamak benim adıma büyük onur. Keza 11 senedir Modric ile aynı milli formayı paylaştığım gibi... Böyle olunca da her ikisiyle geçirdiğim anın keyfini çıkarmaya bakıyorum. Her iki oyuncu da benim için takım arkadaşı olmaktan çok daha fazlasını ifade ediyor..." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal