Ragıp Savaş kimdir? Ragıp Savaş başörtülülere ne dedi? Ragıp Savaş'dan küfür rezaleti

Oyuncu Ragıp Savaş'ın başörtülülere hakaret ettiği konusunda sosyal medyada ortaya atılan bir iddia infial yarattı. Ragıp Savaş'dan başörtülülere küfür rezaleti sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

22.06.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-17:32) Ragıp Savaş kimdir? Ragıp Savaş başörtülülere ne dedi? Ragıp Savaş'dan küfür rezaleti

Sosyal medya platformu Twitter'dai başörtülülere karşı yapılan sözlü saldırı gündeme bomba gibi düştü. Bu saldırının oyuncu Ragıp Savaş tarafından yapıldığı öne sürüldü. iddiayı ortaya atan isim @Elifoo_ isimli bi kullanıcı oldu.

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan ve oyuncu Ragıp Savaş hakkında iddialarda bulunan @Elifoo_ isimli kullanıcının yazdıkları diğer kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Gündemin en çok konuşulan konusu haline gelen iddialarda oyuncu Ragıp Savaş'ın kim olduğu da merak edildi.

Ragıp Savaş başörtülülere ne dedi

Ragıp Savaş'dan küfür rezaleti

Twitter üzeirnden Elif isimli kullanıcı, oyuncu Ragıp Savaş ile ilgili iddiasında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İfadelerde olayın Göktürk'te bulunan Yasemin Tuncel Dondurmacısı’nda meydana geldiğini belirten kullanıcı akşam üzeri saat 18:30 19:00 civarında söz konusu olayın gerçekleştiğini söyledi.

Göktürk’e 5 kız arkadaşıyla birlikte gittiğini ve içlerinden bir tanesinin başörtülü olduğunu belirten Elif isimli kullanıcı dondurmacıda oyuncu Ragıp Savaş'ın arkadaşlarıyla oturduğunu ve kendilerini görünce hakaretli konuşmalarına başladığını söyledi.

Ragıp Savaş’ın ifadelerinde 'Bunlar da türbanlı orospular hepsinin burada garsoniyeri var Göktürk’te” dediğini duyan Elif, o sözlerin kendilerine söylendiğinden emin olduklarını çünkü mekanda tek başörtülü olarak kendilerinin olduğunu anlattı.

Ragıp Savaş isimli şahsın aşağılık birisi olduğundan bahseden kullanıcı, herhangi bir kavga veya dövüş olmasın diye mekandan ayrıldıklarını dile getirdi. Ragıp Savaş’ın aynı zamanda Göktürk’te bir sanat akademisi olduğundan da bahseden Elif, kendi halinde birkaç arkadaşın dondurma yemek ve vakit geçirmek için bir mekana gittiklerini fakat gidilen mekanda böyle insanlar tarafından aşağılayıcı tarzda hakarete uğradıklarını ifade ederken Ragıp Savaş'ın sanat akademisine çocuklarını gönderenlerin bu durumu göz önünde bulundurmalarını ve akademi sahibi hakkında düşüncelerini de bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğini savundu.

Ragıp Savaş başörtülülere ne dedi

Ragıp Savaş isimli oyuncunun yanındaki kadından bile utanmadan böyle ulu orta başörtülü kadınlara hakaretlerle saldırmasını doğru bulmayan Elif, neden tepki vermediğine dair gelen yorumları da aslında şahsın kendilerine söylediği aşağılık ifadeleri mekandan uzağa gittiklerinde bir arkadaşları tarafından kendilerine iletildiğini, geri dönseler bile kendisini orada bulamayacakları için dönmediklerine yönelik olarak açıkladı.

Ragıp Savaş Elif'in iddialarını reddetti!

Oyuncu Ragıp Savaş, hakkında ortaya atılan iddialara karşılık olarak Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Savaş paylaşımında Elif’in kendisi için söylediği iddiaları reddederken bahse konu olayın aslında bir yanlış anlaşılma olduğunu ve böylesine bir ahlaksızlığın ve çirkinliğin içinde adının anılmasından çok fazla rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Bu güne kadar insanları sınıflandırma gibi bir olayın içine girmediğini, kişilerin nasıl veya hangi inanç ile var olarak yaşadıklarını dile getirmediğini söyleyen Ragıp Savaş, başörtülü kadınlara ithafen söylediğim iddia edilen ifadeler okurken bile insanlıktan utandığını aktardı.

Giderek çirkinleşmeye başlayan bu dünyada ahlaklı bir birey olarak kalmanın aslında çok zor olduğunu vurgulayan oyuncu Ragıp Savaş, söylenilen kişinin asla kendisi olmadığını ve bundan sonraki hayatında da olmayacağını belirterek bahsi geçen geçen arkadaşları, aynı dondurmacıda misafir etmek istediğini ve birbirlerine helal etmeleri gereken haklar olduğunu ifade etti.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal