22.09.2021-11:32 (Son Güncelleme:22.09.2021-11:53)


1

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Radamel Falcao, yeni transfer olduğu Rayo Vallecano ile ikini maçında da gol atma başarısı gösterdi. Radamel Falcao, attığı ikinci gol ile büyük ses getirdi.



2

Galatasaray'da sezon başında takımdan istenmeyen adam ilan edilen ve takımdan gönderilmesi istenen Rademel Falcao ile yolların ayrılmasına karar verilmişti. Takımdan gönderilmesine karar verilen Radamel Falcao, takımdan beklenenden daha uzun bir süre sonra gitmişti.



3

Futbolcunun takımdan gönderilmesi de büyük olay olmuştu. Galatasaray'ın problemli bir şekilde yollarını ayırdığı futbolcu, yeni transfer olduğu Rayo Vallecano'da adeta kendisini buldu.



4

Rayo Vallecano'ya transfer olan futbolcu yeni takımında adeta kendisini buldu. İkinci maçında da gol atan futbolcu Rayo Vallecano kulübünün ve taraftarlarının sevgisini kazandı. Radamel Falcao, Rayo Vallecano'nun 2. golünü Athletic Bilbao'yu 2-1 yendikleri maçın 90. dakikalarının uzatmasında kaydetmeyi başardı.



5

Radamel Falcao'nun yeni takmıyla sergilediği performans çok büyük gündem oldu. Yıldız futbolcunun yeni takımında yaptıkları gerek İspanya'da gerek Türkiye'de ses getirdi. Galatasaraylı taraftarlar, özellikle sosyal medyadan Radamel Falcao konusunda yoğun yorumlar yazdılar. Futbolcunun performansına şaşırdıklarını aktardılar.



6

Radamel Falcao Galatasaray'da gerekl sakatlıkları gerek form durumu ile taraftarları çok büyük hayal kırıklığına uğratmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR