22.09.2021-10:40 (Son Güncelleme:22.09.2021-11:09)


1

Beşiktaş ile Adana Demirspor dün oynanan karşılaşmada 3-3 berabere kalmışlardı. Her anlamda olay olan maçın ardından ortalık adeta savaş alanına dönüştü.



2

İtalyan yıldız Mario Balotelli skor 3-1'ken takımı Adana Demirspor'un 2. golünü kaydetti. Mario Balotelli'nin attığı golden sonra Beşiktaş yedek kulübesine gidere yaptığı hareket ise çok büyük olay oldu. Mario Balotelli'nin, Beşiktaş kulübesine doğru yönelerek Sergen Yalçın'a doğru kafasını tutması büyük olay oldu. Bu hareketten sonra Beşiktaş kulübesi başta Sergen Yalçın olmak üzere çok sinirlendi.



3

Beşiktaş'ın 3-0 öne geçtiği maçta Adana temsilcisi Adana Demirspor oyundan düşmedi ve maçı 3-3 getirmesini bildi. Adana Demirspor'un maçı 3-3'e getirmesi ortamı çok gerildi.



4

Adana Demirspor, son dakikada bulduğu golle skoru eşitlemeyi başarırken çok büyük bir coşku yaşadı. Golden hemen sonra ise hakem Ali Palabıyık son düdüğü çaldı. Hakemin düdüğü çalmasıyla beraber olaylar da başladı.



5

Beşiktaş maça 3-0 başlamışken skor 3-3'e geldi. Skor 3-3 e geldikten sonra yaşananlar ise adeta kaos oldu.



6

Tansiyonun çok yüksek olduğu maçta son düdüğün çalmasıyla beraber ortalık adeta savaş alanına dönüştü. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin ile Balotelli arasında yaşanan diyalog sonrası tünel karıştı. Soyunma odasına koridorlarına kadar uzanan olaylar güvenlik araya girmesiyle son bulabildi. Olaylı maçın yankıları devam ediyor. İki takım cephesinden de maç ile ilgili sert açıklamalar geliyor. Olaylı karşılaşmanın daha çok konuşulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR