22.09.2021-09:56 (Son Güncelleme:22.09.2021-11:56)


1

Beşiktaş ile Adana Demirspor dün oynanan nefes kesen maçta 3-3 berabere kaldı. Maça ise yıldız futbolcunun attığı golden sonra Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareket damga vurdu.



2

Dün Beşiktaş ile Adana Demirspor nefes kesen maçta karşı karşıya geldi. 3-3 biten maç her anlamda olaylı geçti. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü ve oyuna hakim olduğu oyunda, Adana Demirspor maça dönmesini bildi. Adana ekibi 3-0'dan skoru 3-3'e getirmesini bildi.



3

Beşiktaş 3-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve maç 3-3 bitti. Maçın skoru yanı sıra yaşananlar maça büyük damga vurdu.



4

talyan yıldız Mario Balotelli, dün oynanan maçta skor 3-1'ken attığı golden sonra skoru 3-2' ye getirmesini bildi. Mario Balotelli attığı güzel golden sonra yaptığı hareket ile büyük olay oldu. Mario Balotelli golü attıktan sonra Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'a doğru yönelerek kafasını işaret etti.



5

Mario Balotelli'nin attığı golden sonra bu hareketi yapmasının nedeni sonradan ortaya çıktı. Mario Balotelli 2013 yılında Sergen Yalçın'ın kendisine ''beyinsiz'' dediği için intikamını almak için bu hareketi yaptığı belirtti. Futbolcu attığı golden sonra gol sevincini 2020'de kendisine ''beyni yok'' diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın karşısında yaşadı.



6

Beşiktaş ile Adana Demirspor'un dün oynanan Süper Lig maçında 3-3 kaldığı nefes geçen maçın yankıları devam ediyor. Nefes kesen maç gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Adana Demirspor'un 3-0'dan 3-3'e getirdiği maç dünya basınında da çok büyük yankı uyandırdı. Yıldız futbolcunun yaptığı hareket Avrupa ve Dünya basınında manşetlere taşındı. Olaylı maçın uzun bir süre daha konuşulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR