21.09.2021-20:09 (Son Güncelleme:22.09.2021-09:09)


1

La Liga'nın 5. haftasında Camp Nou'da Granada ile 1-1 berabere kalan Barcelona'da ipler gerildi. Katalanlar'da, Ronald Koeman ile yolların ayrılacağı öğrenildi.



2

İspanya La Liga devi Barcelona'da tansiyon düşmüyor. Sezona istenildiği gibi giriş yapamayan Katalanlarda çalkantılı bir süreç yaşanıyor. Katalan ekibinde yeni bir krizin daha ortaya çıktığı öğrenildi. Ligin 5. haftasında evinde Granada'yı misafir eden Barcelona, son anlara kadar 1-0 geride olduğu maçı bulduğu son dakika golüyle kurtarabildi.



3

Barcelona'nın bu durumu başta Barcelona taraftarları olmak üzere futbolseverlerin dikkatini çekti. Sezona kötü başlayan ve eski günlerini mumla arayan Barcelona'nın, Hollandalı çalıştırıcı ile yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.



4

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 3-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi yaşayan Barcelona'nın mağlubiyeti büyük olay olmuştu. Taraftarlar bu mağlubiyete çok sinirlenmişlerdi.



5

La Liga'da da 8 puanla takımın 7. sırada yer alması büyük dikkat çekiyor. Granada beraberliği ise bardağı taşıran son damla oldu. Katalanlar'da bu nedenle Ronald Koeman ile yolların ayrılmasına karar verildiği aktarıldı.



6

Dünya devi Barcelona'nın en muhteşem zamanlarını yaşadığı dönemlerde takımın dinamosu olan futbolcu Xavi Hernandez'in görevine son verilecek Ronald Koeman yerine göreve geleceği aktarılıyor. Xavi Hernandez'in takımın başına getirilmesi durumuna ise taraftarların çok sıcak baktığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR