Putin'in Güzelliği Dillere Destan Korumasının Görevine Son Verildi

Rusya Devlet Başkanı Putin'in ulusal koruma ekibinde olan 32 yaşındaki Anna Khramtsova, 2019'da Rusya'daki en güzel koruma güzellik yarışmasında birinci olmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden görev yaptığı serviste kaydettiği videoyu paylaşan genç koruma, yasağı deldiği sebebiyle görevden uzaklaştırıldı.

13.12.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 13.12.2020-17:09) Putin'in Güzelliği Dillere Destan Korumasının Görevine Son Verildi

Anna, açıklamasında, çok güzel olduğu için koruma ekibinde olan öteki kadın korumalar tarafından kıskanıldığını bu sebeple amirleri aracılığıyla paylaştığı videonun bahane gösterilerek işine son verildiğini öne sürdü.

İlk vazifeye başladığı andan itibaren kadın korumaların kendisini çekemediklerini dile getiren Anna, güzellik yarışmasını kazanınca bu duygunun nefret boyutuna geçtiğini, bu işin peşini bırakmayacağını ve vazifeye tekrar dönmek için mahkemeye başvuracağını dile getirdi.

Anna, erkek meslektaşlarının yarışmayı kazandığında kendisini tebrik ettiklerini, hatta bir takımının kendisi ile birlikte olmak istediklerini kadın meslektaşlarının ise kendisine selam vermeyi dahi keserek oldukça acımasızca davrandığını belirtti.

Anna'nın kovulmasıyla alakalı açıklama yapan bir görevli, Anna'nın işi ile ilgili kapalı olan ve hiç kimsenin görmemesi gereken bir yerde video kaydı yapmasının kabul edilemez olduğunu, bu hususta bütün çalışanların gereken hassasiyeti göstermeleri gerektiğini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal