PUBG Mobile Miramar Haritasına Güncelleme Geldi

Battle Royale oyunları arasında öne çıkan PUBG mobile’ın popüler oyun haritası Miramar yenilendi. Yapımcılarının duyuru ile paylaştığı güncelleme ile birlikte oyunun 0.18.0 sürümü yayınlanarak indirilebilir duruma geldi.

09.05.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-10:32) PUBG Mobile Miramar Haritasına Güncelleme Geldi

Gelen güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir Eğlence Parkı eklendi. Öte taraftan gelişmiş maç sonucu ekranı, AG para birimi ve 13 Mayıs’ta startı verilecek Royale Pass’ın yeni sezonu oyuna dahil edildi.

Ayrıca görsel detaylar bakımından başka yenilikler de bulunuyor. Harita içerisine baktığımız zaman ise yeni evler, yollar ve kaynaklar ile yeni iniş noktaları vaha ve harabeler de oyuna eklenen bir başka detaylar.

Bununla beraber haritada sadece 1 kez ortaya çıkacak olan yeni bir Altın Mirado aracıyla beraber yeni yarış pistinde sürüş yetenekleri de denemek de mümkün olacak. Diğer yandan oyuna yeni eklenen otomatlar üzerinden Enerji içecekleri ve Ağrı Kesiciler alınabiliyor.

Diğer taraftan 2.7x dürbün, kum fırtınası etkisi, oyuncuların yeteneklerini test etmeleri için yeni birçok başarım, özel etkinlikler ve yeni ana menü teması da güncellemenin bir parçası olarak popüler oyuna eklenen özellikler arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal