PTT'ye giden 2.354 TL ödeme alacak! Sorgulaması E-Devlet üzerinden yapılıyor

Evde bakım maaşı için PTT’ye giden vatandaşlar 2.354 TL ödeme alacak. Evde bakım maaşı sorgulaması E-Devlet üzerinden yapılıyor. Konunun detaylarını ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

26.04.2022-20:35 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-20:38) PTT'ye giden 2.354 TL ödeme alacak! Sorgulaması E-Devlet üzerinden yapılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın evlerinde bakıma muhtaç olan kişilerin yakınlarına ödediği evde bakım maaşının ne zaman yatırılacağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Evde bakım maaşı almak için gerekli şartları karşılayan kişiler 2022 yılında 2.354 TL olarak belirlenen evde bakım maaşının ne zaman yatacağını öğrenmek için internet üzerinden araştırmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

PTT’ye giden 2.354 TL ödeme alacak

evde bakım maaşı

2022 yılının Ocak ile Temmuz ayları arasında 2.354 TL olarak yatırılacak olan evde bakım maaşının Nisan ayında ne zaman yatıralacağı merak ediliyor. Ayın son iki haftasında hesaplarda olması beklenen evde bakım maaşı sorgulama işlemleri Ziraat Bankası üzerinden, SMS yolu ile veya E-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Ziraat Bankası üzerinden evde bakım maaşı sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler ‘’BAKIYE’’ yazıp 4747’ye SMS atabilirler. Sorgulamayı E-Devlet’ten yapmayı tercih edenler ise E-Devlet’e giriş yaptıktan sonra ana sayfadaki arama boşluğuna ‘’evde bakım maaşı’’ yazarak sorgulama işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirilebilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal