PTT şart koşmadan personel alacak! PTT 2024 personel alımının detayları

PTT personeli olmak isteyenlere müjdeli haber verildi. PTT şart koşmadan personel alımı yapacağını duyurdu. 2024 yılında PTT personeli olmak isteyen PTTEM İŞKUR aracılığıyla başvurularını iletebilecek.

21.03.2024-13:40 - (Son Güncelleme: 21.03.2024-13:40) PTT şart koşmadan personel alacak! PTT 2024 personel alımının detayları

2024 yılında personel alımlarına hız kesilmeden devam ediliyor. Peki PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmetler Anonim Şirketi kapsamında 10 personelin alımı yapılacağı paylaşıldı. KPSS şartı aranmayan bu personel alım fırsatı İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmetler Anonim Şirketi kapsamında çalışmak isteyen vatandaşlar 10 yeni personel alımı için başvuruda bulunabilecekler. 

PTT şart koşmadan personel alacak! PTT 2024 personel alımının detayları

PTT personel alımı nitelikleri neler?

PTT tarafından yapılacak olan 10 personel alımı için personel alım nitelikleri tek tek belli oldu. Nitelikler arasında bilgisayar kullanımı konusundaki ustalık, analitik düşünme yeteneği, etkili iletişim becerileri, takım ruhu ve mesleki teknik bilgi, proje odaklı çalışma yeteneği yer alıyor. Bunlara ek olarak ise Microsoft Office programlarına hakim bir şekilde kullanmak, ekip çalışmasına yatkınlık, uzun çalışma saatlerine uyum sağlamak, ve ticaret süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak aranan personel nitelikleri arasında yer alıyor. 10 Nisan 2024 tarihine kadar başvuruların devam edeceği İŞKUR üzerinden duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmetler Anonim Şirketi personel istihdamına başvuruda bulunabilir. 

PTT personel alım başvuru şartları neler?

PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmetler Anonim Şirketi kapsamında 10 farklı personel alımının yapılacağı duyuruldu. Başvuruda bulunacak olan adayların ön lisans ya da lisans derecesinden mezun olmaları şartı mevcut. Buna ek olarak yeni mezun ya da Junior seviyesinde tecrübe sahibi olmaları gerekiyor. PTTEM yazılım ekipleri ile koordineli bir şekilde iş yürütecekleri ve ürün tekilleştirme projesi kapsamında çalışacakları için beklentileri karşılamaları şartı mevcut.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal